I dag blev Søren Rye valgt som folketingskandidat for Rudersdalkredsen. Valget stod mellem vores egen Theodore Gbouable og Søren fra Rudersdal. | Kære socialdemokrater i Allerød I dag blev Søren Rye valgt som folketingskandidat for Rudersdalkredsen, som Allerød partiforening er del af. Valget stod mellem

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 

Juni 2024

Søren Rye valgt som folketingskandidat for Rudersdalkredsen

Kære socialdemokrater i Allerød

I dag blev Søren Rye valgt som folketingskandidat for Rudersdalkredsen, som Allerød partiforening er del af. Valget stod mellem vores egen Theodore Gbouable og Søren fra Rudersdal.

For at blive indstillet af kredsrepræsentationen (som består af medlemmer fra både Allerød og Rudersdal) er der behov for 2/3 af stemmerne, som det lykkedes Søren at opnå. Han ser ud til at blive en fremragende kandidat for os, og arbejder til dagligt i politiet.

Jeg håber derfor, at vi alle vil være med til at støtte op om Søren ved et kommende folketingsvalg. Indtil videre skal valget udskrives i 2026, men erfaring siger, at det kan sagtens kan komme inden.

Også en kæmpe tak til Theodore for at stille sig til rådighed, og dermed være en fundamentblok i det danske demokrati 👏

Vi søger stadig kandidater til kommunalvalget i 2025, så hvis du eller en du kender er nysgerrig på at gøre gennembrud som politiker, så svar endelig på denne mail eller giv mig et ring med eventuelle spørgsmål. I Socialdemokratiet elsker vi vælgere, men de skal også have nogen at stemme på 😄

Endnu en gang, ønskes I en rigtig god sommer!

Mvh. Niels Christian Dahl
28968788
Formand for S i Allerød & kandidat til regionsrådet i Region Hovedstaden

Glemt billede fra Europa-Parlamentsvalget

Jeg glemte desuden et billede af en af kandidaterne fra valget i min forrige mail. Andi havde lavet en ret sjov plakat med dertilhørende "western"-film: