Vil du have indflydelse på politikken i Allerød Kommune? | Kære socialdemokrat i Allerød I 2025 er det tid til næste kommunalvalg. Selvom det kan virke langt væk, vil vi gerne være godt forberedt og give vores kandidate

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
IMG 20211111 201750

Marts 2024

Kan Allerød Kommune gøre det bedre?

Kære socialdemokrat i Allerød

I 2025 er det tid til næste kommunalvalg. Selvom det kan virke langt væk, vil vi gerne være godt forberedt og give vores kandidater tid til, at sætte sig ind i valgkampen og den politik de interesserer sig for.

Du har nu muligheden for selv at stille op eller foreslå en bekendt som kandidat. Det kræver blot, at du eller din ven har bopæl i kommunen, er villig til at melde sig ind i partiet, og selvfølgelig er over 18 år.

👉 Hvis du elsker politik, eller kender nogen som overvejer at stille op, så svar på denne mail 📣

Så tager vi en uforpligtende snak om valgkamp 🌹

Socialdemokratiet har et væld af kurser og hjælpemidler, så det er nemt for enhver at stable en kampagne på benene, eller få dannet sig en mening. Lokalt er bestyrelsen klar til at hjælpe og rådgive, så man er aldrig alene.

👉 Det kan også være du har nogle idéer til hvad der skal gøres bedre i Allerød Kommune? I så fald er vi meget interesseret i at høre din mening, og du er velkommen til at deltage i bestyrelsesmødet d. 17. april kl. 19.30 på Kirkehavegaard.

Du kan også sende dine forslag og idéer ved at svare på denne mail.

Rigtig god påske!

Med venlig hilsen
Niels Christian Dahl, lokalformand